Boyabat 125. Yıl Atatürk Anaokulu
Esentepe Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi No1 Boyabat/SİNOP

VİZYON

3-6 yaş çocuklarının zihinsel gelişmelerinin en fazla bu yaşlarda geliştiği gerçeği ile çocuklarımızı, bilgi çağının öngördüğü temel eğitim araçlarının etkin kullanımı ile eğitimi en iyi şekilde vererek ilköğretime hazırlamak;Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda ve okul öncesi eğitim programı amaçları ve ilkeleri çerçevesinde , milli manevi duygularla yüklü,kendini ifade edebilen, özgün bireyler olarak yetiştirmek;okul-aile- öğretmen işbirliği içerisinde çevre tarafından tercih edilen örnek ve kaliteli bir kurum olmaktır.

MİSYON

*Toplumsal ve mili manevi değerlere bağlı, *Türkçeyi doğru ve düzgün kullanabilen *İç disiplin ve sorumluluk duygusu gelişmiş, *Yeteneklerini ve yaratıcılığını kullanabilen, *Özbakım becerilerini kazanmış, *Duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen,kendine güvenen, *Kendisi ve çevresiyle barışık,mutlu, *İşbirliği ve takım çalışmasına istekli,sosyal ilşkileri güçlü, *Değişik görüş ve düşüncelere saygılı, *Kendi hakkını ve başkalarının hakkını koruyabilen, *Çevreye ve doğaya duyarlı çocuklar yetiştirmek.

Öğretim Şekli :İkili Eğitim Ve Tam Gün (Çocuk Kulübü) Eğitim

İkili Eğitim Ve Tam Gün (Çocuk Kulübü) Eğitim

08:00 - 13:00 (Sabah Grubu) 13:00 - 18:00 (Öğlen Grubu

DOĞAL GAZ EYLÜL 2023 TE BAŞLADI

Taşımalı Eğitim Yapılmamaktadır. Özel Öğrenci Servisi Vardır.

Esentepe Mahallesi Fatih Sultan Caddesi No:1 Boyabat/SİNOP

Esentepe Mahallesi Fatih Sultan Caddesi No:1 Boyabat/SİNOP

"ATMIYORUM OYNUYORUM" Yerel Projesi yapılacaktır.